Beatleskonsert lottades ut i Linköping!

I helgen var det premiär för vår mässsäsong. Linköping var först ut med en resemässa på konsert- och kongresscentrum. Hanna och Jakob var på plats för vår räkning. Det var också försäljningspremiär för årets paket. I år har besöksnäringen laddat upp rejält med attraktiva paket som bara väntar på att bli bokade. Allt från seglatser med Skonaren Linnea och äventyr med Kustfiskare i skärgården till konsertpaket och kräftfiske på Ålsjön väntar. Våra paket hittar ni på vår bokningssida. De närmsta veckorna kommer vi att presentera våra bokningsbara paket lite närmare här på bloggen.
Är det mässa ska man ha en tävling och till alla besökares förtjusning hade vi blivit tillskänkta två biljetter till "All You Need Is Love" med Liverpool - The Beatles of Sweden och The beatles rock symphony orchestra i Slottsruinen i sommar.
Tävlingen gick ut på att man skulle lista ut fortsättningen på ett par visttexter. Enligt rapport var det många som var intresserade av vad som händer i Västervik i sommar och det är ju roligt.
Här är några bilder från mässan:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0