"Vi ska ta til Västervik i sommer"

Nja jag vet inte riktigt om det stavas så men det var en av kommentarerna jag har hört i dag. Det bästa med den kommentarer var att råkade höra den när ett danskt par stod och pratade med vår kolleger på den andra sidan av vårt avlånga land, ni vet de som brukar säga att de är Sveriges framsida...

För övrigt har mässans första dag flutit på bra. Många vill ha glaset som blåses i vår monter men det måste först svalna innan vi kan ge bort något. Eller ge bort och ge bort. Glaset ska lottas ut imorgon. En e-postadress kostar lotten och ett godkännande att de vill ha nyheter från regionen.

Vi har haft fint besök idag. Direktören för mässan kom förbi med sitt sällskap. I följet hade en den mest framgångsrika danska förbundskaptenen i fotboll Sepp Piontek (Läs mer om honom här). För er som känner till den danska fotbollssången "vi er røde, vi er hvide", så kommer den från Sepps tid som förbundskapten.  Ja och varför var är du så speciell just på Ferie For Alle? Jo, för att Tyskland är värdnation på mässan och Sepp är tysk. Sepp fick en liten svan som Gunne (vår glasblåsare) gjorde och en hel hög med information om regionen. Svanen hämtas imorgon.


Från vänster: Sepp Pointek, Georg Sörensen (Adm. direktör MCH) och
Gunne glasblåsare


Från vänster: Dansk fotbollsspelare, vår kontaktperson på mässan
Jesper och den tysk (dansk) fotbollsspelare.

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det kvällsmat.

Bakom tangentbordet: Christoffer Olsson i Herning

PS. Glöm inte att rösta på Årets besökare på vastervik.com DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0