Nya portalen släpps kl. 18.00!

Under en lång tid har arbetet pågått med att få fram en ny portal för destinationen, www.vastervik.com och nu är den snart klar! Den senaste veckan har det lagts många arbetstimmar på att få den redo inför kvällens lansering. Klockan 18.00 släpps den. Sen kommer den att spridas ut över världen under några dagar framöver beroende på hur snabb ompekningen går i världens alla länder.

Det finns många nya funktioner på den nya portalen. En viktig del är Besökarnas Västervik. Här får alla de som kommer till oss möjlighet att lägga in bilder, filmer och berättelser från semestern. Den som bidrar med bäst material vinner en västervikssemester nästa sommar! Besökarna kan också twittra direkt in till startsidan och berätta vad de gör just nu under semestern hos oss. Har man ätit gott på en restaurang, sovit gott på en camping eller trivts väldigt bra på skärgårdsturen kan man enkelt rekommendera det till någon annan genom att ge en stjärna till restaurangen, campingen eller skärgårdstrafiken.

Just nu är det fullt ös här på Turistbyrån. Alla delar ska falla på plats och 17.30 har vi ett releaseparty för aktörerna i branschen. Det ser vi fram emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0