Det blåser bra...

... och det märks både i gästhamnen, som snart är full och i rapporterna från tävlingsledningen för Baltic Sprint Cup. Enligt plan skulle båtarna gått i mål någon gång mellan tisdagkväll och onsdagmorgon men som det ser ut nu verkar de första båtarna redan gå i mål i Västervik tidigt imorgon bitti. Samtliga tävlingsbåtar kommer att ligga vid Skeppsbrokajen och självklart ska ni ner och titta. 

Ett annat gäng som kom tidigare än jag trodde är dansbandsorkestern Rolandz som backade in sin buss intill Slottsruinen tidigare i eftermiddag. Snyggt lackade var den. Bandet har gjort sig hemmastadda på hotellet och kanske kan du få en glimt av dem på stan ikväll.

Det är inte bara seglarjackor och dansbandskostymer som skymtas i gränderna i stan. Nitar, läder och motorcyklar börjar så smått inta stan inför MC-Dagarna i helgen. 

Tänk vilken härlig blandning av stilar vi kommer att ha i stan den här veckan; allt från seglarskor, paljetter och skinnställ. Det är precis som det ska va i Västervik när det är sommar. 

Nu ska jag ut och fortsätta min jakt på sommarkantarellerna. Senast blev det mest blåbär, skogen är full av dem. Vi hörs!

/Christoffer  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0